جراحی دیابت

جراحی دیابت

فهرست مطالب

بیماری‌ قند یا Diabetes Mellitus که به دیابت معروف است یک گروه از اختلالات متابولیکی است که ویژگی شاخص آن بالابودن سطح قند خون برای مدت طولانی است.

علائم این بیماری اغلب شامل تکرر ادرار، افزایش تشنگی و افزایش اشتها می‌شود.

اگر بیماری دیابت مورد درمان قرار نگیرد، می‌تواند مشکلات بسیاری برای فرد بیمار ایجاد کند.

اما در این مقاله با یکی از راه‌های درمان آن آشنا خواهیم شد و به سؤال جراحی دیابت چیست پاسخ خواهیم داد.

عوارض حاد می تواند شامل کتواسیدوز دیابتی، حالت هیپرگلیسمی هیپراسمولار یا مرگ باشد.

عوارض جدی طولانی‌مدت شامل بیماری‌های قلبی عروقی، سکته مغزی، بیماری‌های مزمن کلیه، زخم پا، آسیب به اعصاب، آسیب به چشم و اختلال ادراکی است.

دیابت یا ممکن است ناشی از عدم تولید انسولین کافی توسط پانکراس باشد یا به‌خاطر عدم واکنش سلول‌های بدن به انسولین تولیدشده بروز پیدا کند. بیماری دیابت دارای سه نوع اصلی است:

  • دیابت نوع یک که بر اثر ناتوانی پانکراس در تولید انسولین کافی به‌خاطر از دست‌دادن سلول‌های بتا ایجاد می‌شود.
    انسولین همان هورمونی است که گلوکز موجود در غذا را به انرژی تبدیل می‌کند. این نوع از دیابت قبلا به‌عنوان دیابت وابسته به انسولین یا IDDM یا دیابت جوانان شناخته می‌شد.
    تخریب سلول‌های ناشی از یک پاسخ خودایمنی است.
    دلیل این واکنش خودایمنی هنوز ناشناخته است.
  • دیابت نوع دو با یک نوع مقاومت نسبت به انسولین آغاز می‌شود.
    در این وضعیت، سلول‌ها قادر نیستند پاسخ مناسبی به انسولین بدهند.
    با پیشرفت این نوع از بیماری ممکن است کمبود انسولین نیز پدیدار شود.
    این نوع از دیابت در گذشته به دیابت شیرین غیروابسته به انسولین یا NIDDM یا دیابت بزرگسالان معروف بود.
    شایع‌ترین دلایل این بیماری ترکیبی از وزن بالای بدن و کمبود فعالیت بدنی است؛
  • دیابت بارداری که سومین نوع است بدون سابقه قبلی در زنان باردار رخ می‌دهد و سطح قند خون را بالا می‌برد.

اما پیش از آنکه به‌طور دقیق به پرسش جراحی دیابت چیست پاسخ بدهیم لازم است موارد دیگری را هم در ارتباط با این بیماری بدانیم.

جدا از جراحی دیابت و جراحی متابولیک چه روش‌هایی برای درمان این بیماری وجود دارد؟

در اینجا باید به شما بگوییم که به‌غیر از روش جراحی دیابت نوع 1 می‌توان این بیماری را با تزریق انسولین نیز مدیریت کرد.

پیشگیری و درمان نوع دوم نیز به‌غیر از روش جراحی دیابت نوع 2 از طریق رعایت یک رژیم غذایی مناسب، فعالیت بدنی منظم، حفظ وزن بدن در حالت عادی و عدم استفاده از تنباکو امکان‌پذیر است.

دیابت نوع دوم ممکن است با استفاده از دارو مثل حساس‌کننده‌های انسولین همراه با انسولین یا بدون حضور آن نیز درمان شوند.

کنترل فشار خون و نظارت مناسب بر سلامت پاها و چشم در افراد مبتلا به بیماری دیابت ضروری است.

انسولین و برخی از داروهای خوراکی می‌توانند باعث بروز قند خون پایین بشوند. جراحی کاهش وزن در افراد مبتلا به مرض چاقی نیز می‌تواند گاهی اوقات در افراد مبتلا به دیابت نوع دو، روشی مؤثر باشد. دیابت بارداری معمولا پس از تولد نوزاد برطرف خواهد شد.

در سال 2019 تخمین زده شد که تقریبا 463 میلیون نفر در سراسر جهان (8.8 درصد از جمعیت افراد بالغ) به انواع بیماری‌های دیابت مبتلا باشند که در این میان 90 درصد از موارد درگیر دیابت نوع 2 بودند.

نرخ‌های ابتلا بین مردان و زنان مشابه است.

آمار حاکی از این است که نرخ ابتلا در آینده نیز افزایش خواهد یافت.

دیابت احتمال مرگ زودرس انسان را دو برابر خواهد کرد و به همین دلیل باید دقیقا بدانیم جراحی دیابت چیست و چگونه به رفع این بیماری کمک می‌کند.

در سال 2019، بیماری دیابت منجر به مرگ 4.2 میلیون نفر شد و هم‌اکنون هفتمین عامل مرگ‌ومیر در سراسر جهان است.

در سال 2017، هزینه اقتصادی که ناشی از انواع دیابت است برابر با 727 میلیارد دلار آمریکا برآورد شد.

در همین سال در کشور آمریکا، بیماری دیابت نزدیک به 327 میلیارد دلار خرج روی دست مبتلایان و دولت گذاشت.

متوسط هزینه‌های پزشکی در میان افراد مبتلا به دیابت حدود 2.3 برابر بیشتر است.

جراحی دیابت چیست؟

جراحی دیابت
جراحی دیابت چیست

جراحی دیابت به جراحی چاقی مانند اسلیو معده و جراحی بای پس ها اشاره دارد که انجام آنها دیابت بهبود می یابد.

در این روش ها بیمار با کاهش وزنی که بدست می آورد، دیابت او بهبود می یابد.

کاهش وزن بلندمدت عمدتاً از طریق تعییر سطح هورمون‌هایی که مسئول گرسنگی و سیری هستند انجام می‌شود که این منجر به یک نقطه تنظیم وزن هورمونی جدید خواهد شد.

عمل بای پس معده برای بیماران دیابتی که هم از چاقی و هم از دیابت رنج می برند، گزینه مناسبی است.

در این میان، عمل جراحی دیابتی یا جراحی باریاتریک یک جراحی هورمونی محسوب می‌شود که طی آن تغییر در هورمون‌های معده در نتیجه محدودیت و سوجذب مواد مغذی، رخ خواهد داد.

مطالعات بلندمدت نشان داده‌اند که جراحی چاقی منجر به کاهش محسوس وزن در طولانی‌مدت، بهبودی از بیماری دیابت، بهبود عوامل خطرساز قلبی عروقی و کاهش نرخ مرگ‌ومیر ناشی از دیابت از 40 درصد به 23 درصد خواهد شد.

مؤسسه ملی بهداشت ایالات متحده جراحی دیابت را برای افراد چاق با شاخص توده بدنی (BMI) حداقل 40 و برای افراد عادی که BMI حداقل 35 دارند و بیماری‌های پزشکی هم‌زیستی جدی مانند دیابت را توصیه می کنند.

با این حال، تحقیقی جدید نشان می دهد که جراحی چاقی می تواند برای کسانی که شاخص توده بدنی‌شان از 35 تا 40 است و هیچگونه اختلال همراه ندارند یا افرادی که شاخص توده بدنی آنها 30 تا 35 بوده و به بیماری‌های همراه قابل توجه مبتلا هستند، مناسب باشد.

برای محاسبه آنلاین BMI پیشنهاد میکنم بر روی متن لینک داده شده کلیک و شاخص توده بدنی خودتان را محاسبه کنید.

همچنین جدیدترین دستورالعمل‌های انجمن جراحی متابولیک و باریاتریک آمریکا نشان می‌دهد همگان بر سر اینکه BMI یک شاخص برای جراحی کاهش وزن است توافق دارند.

دستورالعمل‌های اخیر نشان می‌دهند که هر مریض با شاخص توده بدنی بالاتر از 30 که بیماری همراه نیز دارد یک نامزد مناسب برای این نوع جراحی است.

تمام این موارد نشان می‌دهد که تاثیر چاقی و اضافه وزن بر دیابت نوع دو به چه میزان است و استفاده از انواع عمل معده برای لاغری تا چه حد می‌تواند مفید باشد.

اگر بخواهیم بدانیم جراحی دیابت چیست باید در ابتدا جراحی دیابت نوع یک را معرفی کنیم.

در این عمل جراحی، پیوند پانکراس و پیوند جزایر پانکراس انجام می‌شود که از این طریق میزان قند خون به اندازه معمولی می‌رسد.

با توجه به آنکه در دیابت نوع 1 سلول‌های تولیدکننده انسولین تخریب می‌شوند و با کاهش انسولین قند خون افزایش پیدا می‌کند، عمل پیوند پانکراس بهترین گزینه خواهد بود.

اما جراحی دیابت نوع دو با روش‌های کاملا متفاوتی انجام می‌شود.

دیابت نوع 2 بسیار شایع‌تر از نوع اول بوده و یکی از پیامدهای آن یعنی چاقی به یک دردسر بزرگ برای مبتلایان به آن تبدیل شده است.

برای خلاصی از شر چاقی عمل های جراحی چاقی معرفی شده‌اند که از بین آنها می‌توان به جراحی اسلیو معده، جراحی بای پس معده و عمل جراحی مینی بای پس معده اشاره کرد که در مطالب دیگر آنها را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

عمل دیابت نوع یک

برخی از آسیب‌ ها و بیماری‌ ها مانند دیابت نوع یک از جمله بیماری هایی هستند که باید خیلی سریع اقدامات لازم جهت کنترل آنها انجام پذیرد، در غیر این صورت آسیب‌ های جبران ناپذیری را از خود به جای گذاشته و مشکلات جسمانی بسیار شدید پدیدار می‌ گردد.

یکی از روش‌ های درمانی برای بهبود دیابت نوع یک عملی است که در اعضای خاصی از بدن انجام میشود، متخصصان و پزشکان برای آنکه سطح گلوکز خون را به حد متعادل برسانند ابتدا وضعیت تولید انسولین را که از طریق پانکراس انجام میشود بررسی کرده تا اگر آسیب مربوط به این عضو است عمل های درمانی را آغاز نمایند.

افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ شرایطی را تجربه می‌ کنند که بدن به صورت طبیعی قادر به تولید انسولین نمی‌ باشد و نیاز است که انسولین مورد نیاز به صورت تزریقی به بدن شخص برسد، اما در چنین شرایطی متخصصان سعی دارند که با یک جراحی، اصلاحاتی را بر روی پانکراس انجام دهند و حتی در صورت نیاز با پیوند پانکراس از بیماران مرگ مغزی و یا جایگذاری پانکراس مصنوعی در بدن بیمار شرایط را به حالت طبیعی برسانند.

اگر قرار باشد متخصصان ضمن انجام عمل دیابت نوع ۱ پانکراس مصنوعی را جایگزاری کنند باید بدانید که تمامی قسمت‌ های آن به این عضو شباهت کامل داشته و به صورت خودکار و در زمان مناسب انسولین مورد نیاز را به بدن بیمار تزریق می‌ کند.

تمامی متخصصانی که عمل دیابت نوع یک را انجام می‌ دهند معتقدند که این روش درمانی فرایندی دائمی برای بهبود دیابت نوع یک به شمار می‌ آید، متخصصان در حین این عمل یک دستگاه کوچک را به نام پمپ انسولین در بدن قرار داده و انسولین مورد نیاز بدن در مقادیر مشخص و در زمان معین به بدن بیمار تزریق میشود.

متخصصان عمل دیابت نوع یک را برای تمامی بیماران مناسب نمی‌ دانند و معتقدند که فرد بیمار باید شرایط جسمانی کاملاً مساعد داشته باشد تا نتیجه مناسب از عمل دیابت نوع یک دریافت شود.

عمل دیابت نوع 2

عمل دیابت
عمل دیابت نوع دو

افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ معمولاً مشکلاتی مانند چاقی‌ های مفرط را تجربه می‌ کنند که البته متخصصان معتقدند کاهش وزن افراد بر بهبود و کنترل دیابت نوع ۲ نقش بسیار مهمی دارد.

نکته بسیار مهمی که باید در مورد این نوع دیابت بدانید این است که دیابت نوع دو معمولاً در بزرگسالان اتفاق می‌ افتد و ۹۰ درصد کسانی که به دیابت مبتلا هستند از نوع دوم آن می‌ باشد.

آسیب‌ هایی مانند چاقی از عوامل مهم دیابت نوع ۲ به شمار می‌ آید و تمامی افراد چاق از این عارضه رنج می‌ برند، تمامی افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ تا حدودی با عوارض این بیماری آشنایی دارند و می‌ دانند که چه خطری سلامت آنها را تهدید می‌ کند.

اغلب متخصصانی که در زمینه کنترل و درمان دیابت فعالیت دارند بهترین شیوه درمانی را برای خلاص شدن از این عارضه عمل‌ های جراحی می‌ دانند که بر لاغری افراد تاثیر مستقیم دارند.

تمامی کسانی که شاخص توده بدنی بالای ۳۵ دارند احتمال ابتلا به دیابت نوع ۲ برایشان افزایش پیدا می‌ کند و مهم است که حتماً با انواع رژیم و یا عمل‌ های لاغری اقدام به کاهش وزن نمایند.

عموم پزشکان ساده‌ ترین و مطمئن‌ ترین راه برای کاهش وزن و بهبود دیابت نوع دو را جراحی اسلیو معده می‌ دانند که امروزه در سراسر دنیا با مهارت بسیار زیاد و نتیجه مطلوب انجام می‌ پذیرد.

تحقیقات نشان می‌ دهد تمامی افرادی که اسلیو معده را انجام داده‌ اند تا ۸۰ درصد به بهبود دیابت نوع دو کمک کرده و با کاهش وزن این بیماری را تحت کنترل درآورده اند.

عمل بای پس روده نیز روشی دیگر و البته کاربردی برای کاهش سریع وزن و تحت کنترل درآوردن دیابت نوع ۲ می‌ باشد، در این روش متخصصان فضای جدیدی را برای نگهداری غذا و نهایتاً هضم آن تعبیه می‌ کنند، به گونه‌ ای که پزشک قسمت بالایی معده را به روده کوچک متصل کرده و در این شرایط فضای کافی برای گنجاندن غذا و خوراکی‌ های زیاد در بدن وجود ندارد و البته هضم سریع‌ تر غذا باعث میشود تا روند لاغری افراد سرعت بیابد.

یکی دیگر از روش‌ های مرسوم برای کاهش وزن و به دنبال آن بهبود دیابت نوع ۲ عمل باندینگ معده است، در این فرایند یک حلقه سیلیکونی نرم و کاملاً منعطف در قسمتی از معده قرار داده میشود و فضا برای گنجاندن غذا را محدودتر می‌ کند، این روند بر کاهش وزن افراد موثر بوده و به مرور زمان با لاغر شدن فرد و کاهش بی‌ ام‌ آی بدن دیابت نوع دو نیز رو به بهبود خواهد رفت.

افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ باید این عمل‌ های درمانی را انجام داده تا پیش از بروز آسیب‌ ها و بیماری‌ های خطرناک دیابت را تحت کنترل درآورند.

آیا دیابت نوع دو درمان قطعی دارد؟

ابتلا به دیابت نوع ۲ بنا به دلایل مختلف اتفاق می‌ افتد اما باز هم وجود این عارضه در بدن بسیار نگران کننده است و فرقی نمی‌ کند که چه عاملی سبب به وجود آمدن این مسئله شده باشد.

در هر صورت تمامی افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ به دنبال درمان‌ های قطعی هستند تا بتوانند سلامت جسم را حفظ کرده تا مبادا با آسیب‌ ها بیماری‌ های خطرناک‌ تر مواجه شوند.

همواره توجه کنید که دیابت نوع ۲ و درمان و کنترل آن بستگی به وضعیت جسمانی بیماران خواهد داشت، اگر افراد تلاش کنند که به واسطه داشتن رژیم غذایی سالم و انجام تحرکات و فعالیت‌ های ورزشی سلامت بدن و وزن خود را به حد متعادل برسانند می‌ توانند در کنار دارو درمانی و اصلاح سبک زندگی به درمان قطعی دیابت نوع ۲ نزدیک شوند.

احتمال درمان قطعی دیابت نوع ۲ با روش‌ های درمانی ساده و پیش پا افتاده بسیار محدود است، اما متخصصان امروزه با عمل دیابت نوع ۲ و تغییراتی که در سیستم جسمانی افراد اعمال می‌ کنند می‌ توانند به درمان قطعی این عارضه نزدیک شوند.

پیشرفت علم پزشکی باعث شده تا افراد بتوانند با روش‌ های مختلف و البته کم خطر دیابت نوع دو را به درمان قطعی رسانده و نگرانی افراد از این بابت برطرف می‌ گردد.

متخصصان معتقدند انواع جراحی‌ هایی که به منظور لاغری انجام میشوند از جمله درمان‌ های قطعی جهت بهبود دیابت نوع ۲ می‌ باشند و با تنظیم میزان گلوکز خون و کاهش محسوس بی‌ ام‌ آی بدن درمان قطعی دیابت اتفاق می‌ افتد.

روش‌ های درمان دیابت نوع ۲

امروزه متخصصان و تمامی پزشکان هشدارهای لازم را در مورد افزایش وزن و چاقی مفرد به افراد اعلام می‌ کنند و به آنها می‌ گویند که اگر وزن خود را کاهش ندهند به طور قطعی با مشکلاتی مانند دیابت نوع ۲ مواجه خواهند شد.

قدم اول برای درمان دیابت نوع دو کاهش وزن است، فرقی نمی‌ کند که افراد وزن خود را با چه روشی به حد نرمال برسانند اما مهم است که در مدت کوتاه حتماً با کاهش بی‌ ام‌ آی بدن به وزن ایده‌ آل رسیده تا مشکلات و بیماری‌ های زمینه‌ ای مانند دیابت نوع ۲ تحت کنترل درآیند.

افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ بیش از هر شخص دیگری در معرض مشکلاتی مانند از دست رفتن بینایی، قطع عضو، بیماری‌ های قلبی و عروقی و سکته‌ های شدید قرار می‌ گیرند، البته نارسایی کلیوی از جمله آسیب‌ های شایعی است که در پی ابتلا به دیابت نوع دو رخ می‌ دهد.

افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ از تمامی آسیب‌ ها و بیماری‌ هایی که گفته شد در امان نخواهند بود و به مرور زمان یک یا چند مورد از آنها را تجربه خواهند کرد، پس مهم است که پیش از بروز آسیب‌ های جسمانی و از دست رفتن کامل سلامتی شرایط برای درمان دیابت نوع ۲ آغاز شود.

از آنجایی که متخصصان کاهش وزن را عاملی مهم برای درمان دیابت نوع ۲ می‌ دانند به افرادی که با اضافه وزن زیاد مواجه هستند توصیه دارند که از انواع عمل‌ های پرکاربرد مانند اسلیو معده استفاده کرده و به مرور زمان با کاهش وزن دیابت هم به طور کامل درمان میشود.

با این حال متخصصان برای درمان دیابت نوع ۲ از روش‌ هایی استفاده می‌ کنند که با تحت کنترل درآوردن میزان هورمون‌ ها بتوانند وضعیت بیمار را به حد متعادل برسانند، توجه کنید که برای انجام این روش‌ های درمانی باید به متخصصان و جراحان چاقی مراجعه کرده و درمان‌ های پیشنهادی را در پیش بگیرید.

اگر پزشک بخواهد برای درمان دیابت نوع ۲ عمل‌ های تخصصی را بر معده انجام دهد از روش لاپاراسکوپی استفاده می‌ کنند که با کمترین میزان آسیب و کمترین برش در سطح شکم انجام شده و نتیجه کاملاً مساعد را به همراه خواهد داشت.

داروهای دیابت چیست؟

دارو های دیابت چیست
دارو های دیابت چیست

از آنجا که برخی از بیماری‌ ها مانند دیابت امروزه در سراسر دنیا سلامت افراد زیادی را با آسیب مواجه کرده است، باید فرایندهای درمانی و داروهای مصرفی را برای کنترل و بهبود این عارضه بشناسید، این شرایط کمک می‌ کند تا با آگاهی بیشتری داروهای کنترل کننده دیابت نوع یک و نوع دو را مصرف کرده و اهمیت و ضرورت مصرف هر کدام از آنها را در زمان معین و دوز مشخص خواهید دانست.

یکی از داروهای پرکاربرد برای کنترل قند خون پیوگلیتازون است، این نوع دارو برای افراد مبتلا به دیابت نوع دو تجویز میشود و باید روزانه یک بار از آن استفاده نمایند، این دارو باید به طور پیوسته تا دو هفته مصرف شود تا به کاهش قند خون کمک نماید.

نوع دیگری از انواع دارو برای کنترل قند خون آماریل می‌ باشد که اغلب برای افراد مبتلا به دیابت نوع دو کاربرد دارد و با مصرف روزانه یک عدد از آنها بعد از یک هفته می‌ توانید اثرگذاری آن را به طور محسوس متوجه شوید.

از انواع قرص‌ هایی که برای کنترل و درمان دیابت نوع دو استفاده میشوند می‌ توان به گلی کلازید و روزیگلیتازون اشاره نمود، برای مشاهده تاثیر این داروها بر بدن و بهبود دیابت باید صبور باشید به گونه‌ ای که باید حداقل دو الی سه ماه به مصرف دارو ادامه داده تا تاثیرات آن را به صورت محسوس مشاهده نمایید.

اما داروهای دیگر مانند میگلیتون و گلوکوفاژ دسته دیگری از انواع داروها برای کنترل دیابت هستند که باید در طی روز بین یک الی سه بار به همراه غذا مصرف شوند، ممکن است ضمن مصرف این داروها عوارضی مانند اسهال یا نفخ را تجربه کنید.

یکی از داروهای شناخته شده و البته پرکاربرد برای کنترل قند خون متفورمین می‌ باشد که اغلب برای افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ مورد استفاده قرار می‌ گیرد.

با این حال تعداد داروهایی که برای کنترل دیابت تجویز میشوند بسیار زیاد است اما این متخصصان هستند که تشخیص می‌ دهند با توجه به وضعیت بیمار کدام دارو برای آنها مناسب‌ تر است و بهترین اثرگذاری را بر سلامت آنها اعمال می‌ کند.

خطرات جراحی دیابت چیست؟

خطرات جراحی دیابت
خطرات جراحی دیابت چیست

جدا از ریسک‌هایی که یک عمل جراحی عادی به‌همراه دارد، خطرات جراحی دیابت نیز باید به مبتلایان یادآوری شود.

از ریسک‌های جراحی دیابت می‌توان به هیپرگلیسمی (قند خون بالا) و هیپوگلیسمی (قند خون پایین) اشاره کرد.

همچنین ممکن است انواع عفونت و زخم نیز در فرد جراحی‌شده بروز یابد. زخم‌شدن و تضعیف بافت محل جراحی نیز از دیگر خطرات این نوع جراحی است.

بهترین جراح دیابت و متابولیک در تهران

شاید مهم‌ترین بخش رهایی از دیابت و همچنین داشتن یک جراحی دیابت موفقیت‌آمیز، بهره‌مند‌شدن از یک متخصص چیره‌دست باشد. دکتر سعید شمس فوق تخصص جراحی های چاقی و لاپاراسکوپیک با رزومه‌ چشمگیر بهترین جراح دیابت و متابولیک در تهران محسوب می‌شود.

دکتر سعید شمس عضو جامعه بین المللی جراحان چاقی و باریتریک (IFSO) بوده و تا به امروز در چندین بیمارستان معتبر کشور بیش از 1500 جراحی چاقی انجام داده است.

جراحی دیابت در تهران توسط دکتر شمس به بهترین شکل ممکن انجام خواهد گرفت.

جمع‌بندی نهایی جراحی دیابت

در این مقاله به‌صورت مختصر گفتیم که جراحی دیابت چیست و در چه مواردی ضرورت دارد.

یکی از معضلات دنیای امروز تغییر سبک زندگی و افزایش بیماری‌های ناشی از آن است.

چاقی به یکی از بزرگ‌ترین عوامل بیماری‌های مختلف تبدیل شده و برای داشتن یک نسل سالم‌تر، همه باید بدانیم که چگونه از چاقی کودکان جلوگیری کنیم.

اگر شما یا اطرافیان‌تان در مراحل پیشرفته‌تر اضافه‌وزن هستید، بهتر است هرچه زودتر به بهترین جراح لاغری تهران مراجعه کرده و درمان خود را سریع‌تر آغاز کنید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دانیال
دانیال
1 سال قبل

سلام وقت بخیر
هزینه این عمل چقدره حدودا ؟

برندینگ پزشکی پیراطب
برندینگ پزشکی پیراطب
1 سال قبل
پاسخ به  دانیال

جراحی دیابت یعنی عمل بای پس یا اسلیو معده که هر کدام از این موارد هزینه های جداگانه ای دارند. که در بخش مقالات درمورد هزینه عمل اسلیو معده توضیح داده ایم.

امیر
امیر
1 سال قبل

سلام هزینه بیمار سطح 1بیمار انسولینی چقد میشه و آیا دیابت ب طور کامل رفع میشه و هیچ گونه عوارضی ندارد

برندینگ پزشکی پیراطب
برندینگ پزشکی پیراطب
1 سال قبل
پاسخ به  امیر

هزینه جراحی چاقی متغییر است براساس بیمارستان و نوع عمل و تجهیزات
بله اکثر افرادی که انجام داده اند تا 99 درصد بهبودی داشته اند.

نرگس
نرگس
10 ماه قبل

یعنی من الان ۱۵سالمع با عمل کلا از بین می‌ره دیابت.؟ممنون میشم جواب بدید با وزن ۸۰

برندینگ پزشکی پیراطب
برندینگ پزشکی پیراطب
10 ماه قبل
پاسخ به  نرگس

فاکتور اصلی جراحی چاقی میزان شاخص توده بدنی یا بی ام آی بدن است باید ابتدا شاخص توده بدنی خودتان محاسبه کنید بینید آیا کاندید جراحی چاقی هستید یا خیر.
جراحی چاقی به بهبود دیابت بسیار کمک می کند

امیر
امیر
1 سال قبل

سلام هزینه بیمار سطح 1بیمار انسولینی چقد میشه و آیا دیابت ب طور کامل رفع میشه و هزینه عمل چقده؟

مدد شهبازی
مدد شهبازی
1 سال قبل

اگر امکان پذیر باشه خیلی عالیه

برندینگ پزشکی پیراطب
برندینگ پزشکی پیراطب
1 سال قبل
پاسخ به  مدد شهبازی

امکانپذیره و شدنی

mitra
mitra
1 سال قبل

سلام اقای دکتر من دخترم دو سال دیابت نوع یک گرفته ایا عملش انجام میشه و واقعا خوب میشه

برندینگ پزشکی پیراطب
برندینگ پزشکی پیراطب
1 سال قبل
پاسخ به  mitra

درمان دیابت تیپ 1 در فرد چاق موثر است ولی تا 30 درصد موارد.

دیاکو
دیاکو
1 سال قبل

واقعاً اگه عمل جواب بده خیلی عالیه

دیاکو
دیاکو
1 سال قبل

سلام آقای دکتر من دیابت نوع 2دارم با عمل جراحی خوب میشم بعد بازگشتی نداره هزینه عمل جراحی چقدر میشه

برندینگ پزشکی پیراطب
برندینگ پزشکی پیراطب
1 سال قبل
پاسخ به  دیاکو

سلام
بله جراحی چاقی در بهبود دیابت تاثیر بالایی دارند و موارد زیادی بودند که باعمل لاغری دیابت آنها بهبود پیدا کرده است.
در این مورد می توانید تجربیات بیمارانی که این جراحی را انجام داده اند بپرسید.
در مورد هزینه عمل باید حضوری بپرسید.

سام
سام
1 سال قبل

سلام من چاق نیستم 18سال دارم و55کیلو وزن دیابت نوع یک دارم یک ساله آیا باعمل درست میشم

رحیم
رحیم
10 ماه قبل

سلام وقت بخیر
بنده تقربیا از سال 1384 مبتلا به دیابت نوع 2 شدم
چاق هم نیستم با چه عملی می توانم به درمان قطعی دیایبت دست یابم
باتشکر رضائی

برندینگ پزشکی پیراطب
برندینگ پزشکی پیراطب
10 ماه قبل
پاسخ به  رحیم

جراحی دیابت در افراد لاغر فقط به شکل پیوند لوزالمعده است که در دانشگاه شیراز انجام میشود

محمد
محمد
10 ماه قبل

سلام من ۱۸ سالمه ۲ ساله دیابت نوع یک گرفتم چاق بودم الان لاغر شدم انسولین میزنم عمل چی باید انجام بدم ؟ لوزالمعده یا پانکراس ؟

برندینگ پزشکی پیراطب
برندینگ پزشکی پیراطب
10 ماه قبل
پاسخ به  محمد

اگر با دارو دیابت کنترل نیست باید عمل لوزالمعده انجام دهید.

محمد
محمد
10 ماه قبل

کدوم شهر عمل لوزالمعده انجام میده و بهترینش کیه؟

نگین
نگین
9 ماه قبل
پاسخ به  محمد

سلام دکتر من ۲۲ سالمه از ۱۰ سالگی دیابت نوع ۱ دارم چاقم نیست ۵۵ کیلوام قدمم ۱۵۸ میتونم عمل انجام بدم کدام عمل باید انجام بدم لوزالمعده یا پانکراس کجا این عمل با نتیجه خوب انجام میدن؟

برندینگ پزشکی پیراطب
برندینگ پزشکی پیراطب
9 ماه قبل
پاسخ به  نگین

دیابت نوع یک باید پیوند پانکراس انجام شود و بیمارستان دانشگاهی باید اطلاعات بگیرید

علی
علی
10 ماه قبل

از کجا مشاوره بگیرم برای عمل لوزالمعده برای دیابت ؟

ایمان
ایمان
10 ماه قبل

سلام آقای دکتر.
من دیابت نوع دو دارم اما انگار با دارو نمیشه زیاد قندم رو کنترل کنم و زیاد هم اضافه وزن و چاقی ندارم قدم ۱۷۸ سانت و وزنم بین ۸۰-۸۴ کیلو هست.
عمل جراحی رو پیشنهاد میکنین؟
چه عملی رو و اینکه دوره ریکاوری /نقاهت چقدر هست و کی میتونم فعالیت های روزمره رو دوباره شروع کنم؟

برندینگ پزشکی پیراطب
برندینگ پزشکی پیراطب
9 ماه قبل
پاسخ به  ایمان

زمانی میتوانید عمل کنید‌که دکتر غدد نامه بدهد که قند قابل کنترل نیست و باید جراحی کنید.

آخرین پست ها
راه های ارتباطی
اشتراک گذاری
تماس با ما
ارتباط از طریق واتساپ
اینستاگرام دکتر سعید شمس